• Салвадор Аљенде 21
 • Сузана З.
 • 02.07.2017 во 18:20
 • 0

Разубавување на улица Салвадор Аљенде

 • нас. Лисиче, ул. Ѓорѓи Капчев
 • Лазо Р.
 • 02.07.2017 во 18:02
 • 0

 • Карпош 3, Партизански Одреди 72, кај Стопанска Банка
 • Марија Џ.
 • 02.07.2017 во 17:56
 • 0

Разубавување на Карпош 3

 • улица Пушкинова, Кисела Вода
 • Тодор Д.
 • 02.07.2017 во 17:54
 • 0

Разубавување на подземна гаража во Кисела Вода

 • Фармацевтски Факултет - клинички комплекс Мајка Тереза
 • Габриела Д.
 • 02.07.2017 во 17:47
 • 0

Разубавување на Фармацевтски Факултет

 • бул. Партизански Одреди
 • Дотерај го Скопје тим
 • 02.07.2017 во 17:46
 • 0

Разубавување на подземна гаража близу Грчки Конзулат

 • Партизански Одреди 21 - дворче близу Грчки Конзулат
 • Тоше С.
 • 02.07.2017 во 17:41
 • 0

 • ул. Рузвелтова, интернат на ГУЦ
 • Анте П. и Деан С.
 • 02.07.2017 во 17:39
 • 0

Разубавување на интернатот на ГУЦ Здравко Цветковски

 • Ул. Јордан Мијалков, Урбан парк
 • Иван М.
 • 14.06.2017 во 11:07
 • 0

Предлог - интервенција во Центар

 • Аеродром, ул. Новопроектирана
 • Дотерај го Скопје тим
 • 08.06.2017 во 09:04
 • 2

Дотерување на Аеродром

 • Центар, ул. 50 Дивизија 22
 • Дотерај го Скопје тим
 • 08.06.2017 во 08:42
 • 0

Дотерување на Центар

 • Ѓорче Петров
 • Дотерај го Скопје тим
 • 08.06.2017 во 08:38
 • 0

Дотерување во Ѓорче Петров

 • Чаир, ул. Џон Кенеди
 • Дотерај го Скопје тим
 • 08.06.2017 во 08:29
 • 1

Дотерување на Чаир

 • Кисела Вода, улица Франк Хортон Менинг
 • Дотерај го Скопје тим
 • 07.06.2017 во 12:03
 • 0

Дотерување на Кисела Вода