• Чекор 1. Сликни и прати го проблемот во јавен простор, а ние ќе го објавиме. Остави мејл, телефон, име и презиме.
  • Чекор 2. Секоја недела, посетителите на веб страната ќе гласаат за најкритичните проблеми.
  • Чекор 3. На најгласаните 5 ќе им дадеме садници со брзорастечки бршлени кои ќе можат да ги засадат за да го санираат проблемот.
  • Чекор 4. Откако ќе ги засадиш, прати фотка.
  • Чекор 5. Сите урбани херои ќе учествуваат во изложбата на фестивалот Дотерај го Скопје во Јавна Соба – повеќе информации, наскоро!

Прикачи фотографија

Фотографиите кои ги прикачувате треба јасно да го покажуваат местото кое сакате да го уредите. Препорачуваме да се пејзажни и од поширок кадар.Фотографиите не смеат да бидат поголеми од 10MB.

*на 1 метар се садат 3 бршлени.
Може да се подигнат најмногу 100 бршлени
*Вашиот телефон ќе биде единствено користен за да ве исконтактира тимот на Дотерај го Скопје

Ви благодариме!

Податоците се обработуваат